تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
ایمپلنت دندان و مراقبت از آن
اين مكان را در ويرايش قالب وبلاگ ويرايش كنيد

بازدید : مرتبه
تاريخ : شنبه 7 دی 1398

چه کسانی کاندیدای خوبی برای جراحی ایمپلنت دندان هستند؟

بهترین نوع داوطلب برای جراحی ایمپلنت کسی است که خصوصیات زیر را دارد:

یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشد

دندان آسیب دیده داشته باشد

بهداشت دهان و دندان سالمی داشته باشد

استخوان کافی در فک برای حمایت از کاشت وجود داشته باشد

به طور کلی سلامت جسمی مناسبی دارا باشد

این مواردی است که می توانید با دندانپزشک خود در مورد آنها صحبت کنید تا ببینید که جراحی ایمپلنت گزینه مناسبی برای شما است یا خیر. اگر دندانپزشک شما تصمیم بگیرد که شما کاندیدای خوبی برای کاشت دندان هستید، باید چندین ماه برنامه ریزی کنید. اگرچه ممکن است سخت به نظر بیاید اما می توانید تا آخر عمر از ایمپلنت ها استفاده کنید.

 

مراحل کاشت ایمپلنت دندان

اگر دندان آسیب دیده هنوز در دهان شما باشد، دندانپزشک مجبور است آن را خارج کند. این امر به بیهوشی نیاز دارد و اساساً رویه خودش را دنبال می کند.

در مرحله بعد، شما ممکن است به پیوند استخوان احتیاج داشته باشید، به این معنی که جراح مقدار کمی از استخوان را از جای دیگر بدن شما (به طور معمول از ناحیه چانه یا لگن شما) خارج می کند و آن را در استخوان فک تان جاسازی می کند. البته این مرحله در شرایطی لازم است که فک شما استخوان کافی برای حمایت از کاشت نداشته باشد.

فک و لثه ها برای بهبود زمان می خواهند (اگر پیوند استخوانی داشتید)، دندانپزشک ایمپلنت،  دندان فلزی را در فک شما قرار می دهد. در واقع در استخوان، پیچی از جنس تیتانیوم به کار می رود، تا بیشترین قدرت ممکن را در زمان جویدن غذا داشته باشید.

بعد از این مرحله، شما یک مرحله بهبودی دیگر موسوم به Osseointegration (ادغام) را پیش رو دارید که می تواند چندین ماه به طول انجامد.

در نهایت در زمان بهبودی کامل، جراح عمل کاشت را انجام می دهد. بعد از اینکه بافت نرم  یا همان لثه  سلامت خودرا بدست آورد، دندانپزشک یک قالب از دندانها و فک شما ایجاد می کند. و سرانجام دندان مصنوعی (یعنی تاج دندان) در بالای اباتمنت قرار می گیرد.

دندانپزشک ممکن است در طول ویزیت های بعدی شما از اشعه ایکس بیشتر استفاده کند. آنها به این موضوع می پردازند تا متوجه شوند که کاشت، جوش و تاج چگونه در کنار هم قرار گرفته است و اگر مشکلی در هم ترازی آنها وجود دارد، قابل تشخیص باشد.

مراحل کاشت ایمپلنت

مراحل کاشت ایمپلنت دندان

دستورالعمل پس از عمل کاشت ایمپلنت دندان

مهم نیست که چه نوع پروتزی را انتخاب کنید یا دندانپزشک شما از چند مرحله برای قرار دادن ایمپلنت استفاده می کند، احتمالاً تورم، درد، خونریزی حداقل و احتمالاً برخی از کبودی ها را تجربه خواهید کرد. اگر هر یک از این موارد برای شما نگران کننده هستند یا به نظر می رسد طولانی تر از حد معمول شده است، برای برنامه ریزی معاینه با دندانپزشک خود تماس بگیرید.

در اصل، شما باید به همان روشی که از دندانهای طبیعی خود مراقبت می کنید، از ایمپلنت خود نیز مراقبت کنید. 2 یا 3 بار در روز مسواک بزنید، روزانه نخ دندان بکشید و دندان هایتان را با دهانشویه غیر الکلی شستشو دهید. همچنین، مهم است که هر شش ماه یک معاینه منظم با دندانپزشک خود داشته باشید.

بررسی عوارض احتمالی، در زمان ایمپلنت دندان

در مورد ایمپلنت های دندانی، مانند هر عمل جراحی، خطرات ایمپلنت نیز وجود دارد. مانند عدم موفقیت کاشت، چه بخاطر عفونت، نیش، گرفتگی یا سنگزنی دندان.

اگر شما یک دندان جایگزین در فک تحتانی دارید، احتمال دارد عصبی که در زیر فک پایین قرار دارد در حین حفاری یا قرار دادن ایمپلنت آسیب ببیند. ممکن است باعث بی حسی یا سوزن شدن شود، اما این حالت موقتی باشد تا زمانی که عصب بهبود یابد.

هنگام قرار دادن ایمپلنت در فک فوقانی، این احتمال وجود دارد که مته در سینوس های بالای دندانهای فوقانی شکسته شود، و منجر به عفونت شود. برای جلوگیری از این اتفاق، دندانپزشک قبل از عمل جراحی پرتوهای ایکس را انجام می دهد تا بداند که اعصاب یا سینوس های مجاور در کجا قرار دارند.

عمل کاشت ایمپلنت چگونه خواهد بود؟

ایمپلنت های یک دندان معمولاً بسیار واقعی به نظر می رسند، گرچه ممکن است دقیقاً شبیه دندان طبیعی شما نباشند. و کمی از نظر زاویه یا رنگ متفاوت از دندان های دیگر شما شوند. با این حال با مراقبت مناسب می توانید انتظار داشته باشید که ایمپلنت شما تا 25 سال برای شما ماندگار باشد.

پس از موفقیت آمیز بودن جراحی ایمپلنت با استخوان فک، مانند دندانهای طبیعی خود از آن مراقبت کنید. اگرچه شما نیاز به ویزیت های پیگیری با دندانپزشک خود دارید.

در نهایت می توانید اعتماد به نفس و لبخند زیبای خود را دوباره به دست آورید.

شما می توانید با رزرو نوبت در این وبسایت برای ویزیت رایگان هماهنگ شوید http://mdpi.pro/

جهت مشاوره رایگان با شماره تلفن 09197214685 تماس بگیرید.

به منظور ملاقات در کلینیک دندانپزشکی آدرینا با شماره 77933549-77971183-021 تماس بگیرید.





برچسب ها : ایمپلنت دندان, ایمپلنت دندان اقساطی, ایمپلنت دندان شرق تهران, ایمپلنت دندان نارمک, جدیدترین ایمپلنت دندان, درمان ایمپلنت دندانی, ایمپلنت دندان ارزان, مشاوره آنلاین ایمپلنت, ایمپلنت دندان جدید, ایمپلنت دندان خوب, ایمپلنت دندان ایمن, ایمپلنت دندان تهران, ایمپلنت استخوان تحلیل رفته, ایمپلنت یک روزه دندان, طول درمان ایمپلنت دندان, ایمپلنت دندان بدون درد, ایمپلنت دندان فوری, ایمپلنت دندان کامل, ایمپلنت دندان جلو بالا, ایمپلنت دندان قیمت, قیمت ایمپلنت دندان, هزینه جراحی ایمپلنت, ,
ارسال توسط آدرینا نیکان
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
امکانات جانبی