مراقبت بعد از ایمپلنت دندان چطوره

ایمپلنت دندان و تاثیر آن بر زیبایی صورت

زیبایی لبخند شامل رنگ دندان , مرتب بودن دندان , اندازه یک دست دندان شما است. لبخند هر فردی مهم ترین بخش صورت آن است پس باید دندان های خود را به نحوه اخسنت مراقبت کنیم بعضی از افراد به دلایل مختلفی دندان هایشان از دست رفته است یا دندان های آن هایی زرد شده است بهترین جایگزین آن ایمپلنت دندانی است.


ایمپلنت دندان در کلینیک آدرینا و دلیل آن

طول عمر ایمپلنت های دندانی و ایمنی آنها، از آنجایی که بیش از دو دهه دندانپزشکان در سراسر جهان ایمپلنت های دندانی را جایگزین دندان های طبیعی برای بیماران خود قرار داده اند.ایمپلنت دندانی برای همه ایمن است و کترین خطر عوارض در میان دندان مصنوعی دارد.حال کلینیک آدرینا برای شما ایمپلنت را به صورت اقساطی در اختیار گذاشته است در ادامه مطلب آگاهی بیشتری نصیب شما میشود.


ایمپلنت دندان جایگزین دندان طبیعی وتفاوت آن با کامپوزیت

ایمپلنت ها جایگزین مدرن دندان شده اند.بیش از سی سال در سراسر دنیا با موفقیت مورد استفاده قرار میگیرد که قوی ترین دستگاه موجود برای حمایت از جایگزینی دندان ها می باشند و یا حتی بهتر , انها این امکان را میدهند که فرد احساس نگاه و عملکرد طبیعی داشته باشد.بهتر این است که ایمپلنت جایگزین دندان توسط یک دندانپزشک ایمپلنت اموزش دیده و با تجربه انجام شود .


کاشت انواع ایمپلنت دندان و پیوند استخوان

پیوند استخوان پروسه ای است که طی آن ضخامت, گاهی ارتفاع استخوان فک , جهت قرار دادن ساپورت ایمپلنت افزایش می یابد. ما با کمک استخوان سالم خود فرد از قسمت دیگر دهان و در بیشتر موارد با کمک انواع پودر استخوان به بازسازی یا ترمیم اختلالات کوچک استخوانی می پردازیم.


دریافت اطلاعات در رابطه با ایمپلنت دندانی خوب

در عصر جدید که علم پزشکی بسار پیشرفت کرده است راه های زیادی وجود دارد که باعث زیبایی لبخند شما میشود که یکی از این راه ها ایمپلنت دندان است که با استخوان ادغام میشود و برای این کار از یک نوع مواد تیتانیومی استفاده میکنند.


ایمپلنت دندانی و آموزش های لازم بهداشتی

با رعایت آموزش‌های بهداشتی مناسب اکثر ایمپلنت ها می توانند یک عمر دوام بیاورند به شرط اینکه افرادی که اقدام به کاشت ایمپلنت دندان کرده‌اند آموزش های بهداشتی مناسب را رعایت کنند. سوال شده آیا آموزش‌های بهداشتی خاصی باید برای کاشت خود انجام داد؟ در پاسخ به این سوال در مقالات بعد با ما همراه باشید.

بهداشت ایمپلنت دندان


متریال ساخت ایمپلنت دندان

برای کسانی که دوست دارند لبخند زیبایی داشته باشند و به فکر کاشت ایمپلنت دندان هستند بهتر است بدانند اصولاً تیتانیوم و زیرکونیا دو ماده اصلی هستند که در ایمپلنتهای دندانی مدرن مورد استفاده قرار می گیرند. با وجود اینکه این ها می‌‌توانند مزایا و خطرات جانبی داشته باشند اما روکش های متعددی در این زمینه وجود دارد که ما در این مقاله قصد داریم به بررسی روکش ایمپلنت دندان و انواع متریال ساخت آن بپردازیم.

متریال کاشت ایمپلنت


در شرق تهران با کاشت ایمپلنت ارزان همراه ما باشید

اطلاعیه مهم برای کسانی که قصد دارند برای دندان های از دست رفته خود جایگزین مناسب که همان ایمپلنت دندان می باشد قرار دهند و در عین  حال نگران گرانی این تکنولوژی جدید میباشند دندانپزشکی آدرینا در شرق تهران را به شما معرفی می کنیم در این دندانپزشکی ایمپلنت به صورت ارزانتر برای متقاضیان تمام می شود

ایمپلنت ارزان


دندان مصنوعی بهتر است یا کاشت ایمپلنت

نظریه دندانپزشکان برای افرادی که قصد دارند برای دندان از دست رفته خود جایگزینی انتخاب کنند کاشت ایمپلنت بهترین جایگزین می تواند باشد اگرچه کیفیت دندان مصنوعی بهبود یافته است اما ترجیحاً برای همه ایده آل نیست

ایمپلنت دندانی


ارتباط مخزن آنتی بیوتیک با ایمپلنت دندانی

به تازگی شنیده شده است که متخصصین دندانپزشکی ایمپلنت‌های هایی با مخزن آنتی‌بیوتیک ساخته اند از آنجایی که بعد از عمل کاشت ایمپلنت دندانی احتمال عفونت در بیمار به وجود می آید استفاده از ایمپلنت های با مخزن آنتی بیوتیک خیلی از دغدغه ها را کم می کند.

ایمپلنت دندان


نظر پزشکان در مورد خطر احتمالی ایمپلنت دندان در زمان بارداری

در پاسخ به این سوال که آیا ایمپلنت دندان در زمان بارداری امکان پذیر است یا نه پیشنهاد پزشکان در این مورد این است که همانطور که گفته شد کاشت ایمپلنت در پس از سپری شدن سه ماهه اول بارداری در زنان امکان پذیر میباشد. اما اکثر پزشکان بر این باورند انجام هرگونه روش دندانپزشکی انتخابی و تقریباً غیر ضروری مانند انجام ایمپلنت در زمان بارداری بهتر است به زمان بعد موکول شود.


کاشت ایمپلنت با سلولهای بنیادی روش سالم

ممکن است برای بسیاری از افراد درد دندان یکی از عمیق‌ترین و تاریک ترین ترس ها را به وجود بیاورد مشکلات دندان های شما غالباً بر اثر عدم مراقبت ایجاد می شود و باقی می ماند. در این زمان است که شما نیاز به جایگزینی دندان از دست رفته دارید و دانشمندان این هدایت را انجام داده و به این روش توجه کرده‌اند که می‌توان از سلول های بنیادی برای رشد دندان های جدید استفاده کرد.

ایمپلنت دندان و سلول های بنیادی


جدیدترین روش جایگزینی ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت برای جایگزینی دندانهای از دست رفته یک یا چند دندانی یک روش نوین است. در این روش ایمپلنت به صورت جراحی در دهان قرار میگیرد. و دندانپزشک شما آن را در استخوان فک ایجاد می کند، بعد از اینکه ایمپلنت به استخوان شما وصل شد به عنوان ریشه جدیدی برای تاج عمل می کند و جایگزین دندان از دست رفته شما می شود.

ایمپلنت با روش نوین


بهترین متخصص ایمپلنت دندان را چگونه تشخیص دهیم

به جهت اینکه عموما تصور می کنند کاشت ایمپلنت دندان یک جراحی ساده است اما باید بدانید این جراحی بسیار پیچیده و حساس می باشد، و شاید یک کار راحت برای متخصصان باشد. اما باید عنوان کرد گاهی بهترین دندانپزشکان عمومی از پس این کار بر نمی آیند.

متخصص ایمپلنت


مقاله کوتاه درباره ایمپلنت دیجیتالی و فواید آن

دندانپزشکان کاشت ایمپلنت دندان را به صورت دیجیتال از روی کامپیوتر به دست آوردند و به اطلاعات دقیق تری از نحوه عمل جراحی ایمپلنت دندان رسیدند. لازم به ذکر است ایمپلنت دیجیتال فواید بیشتری نسبت به ایمپلنت غیر دیجیتال دارد که در ادامه با آن آشنا می شویم.

ایمپلنت دیجیتال


دلایل شکستگی و درمان ایمپلنت دندان

 در صورتی که دچار شکستگی ایمپلنت دندان شدید درمان آن وجود دارد که ما در این مقاله سعی داریم به توضیح آن بپردازیم. جهت پیشگیری از شکستگی ایمپلنت دندان مراقبت های صحیح و درست از دندان و جلوگیری از عفونت و التهاب لثه بسیار موثر است، با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید.

ایمپلنت دندان و درمان آن


ایمپلنت و ارتباط آن با بیماری های لثه

اگر می خواهید درباره ایمپلنت دندان اطلاعاتی به دست آورید لطفاً این مقاله را با دقت بخوانید،
ایمپلنت های دندانی اغلب برای جایگزینی دندانهای از دست رفته به کار می رود علت اصلی از دست رفتن دندان ها در بیشتر موارد بیماری لثه یا بالا رفتن سن می باشد. بیماری لثه جزء عوارض کوتاه مدت یا بلند مدت ایمپلنت دندان است.

ایمپلنت دندان و لثه


ایمپلنت ها و عدم موفقیت آن

در این مقاله قصد داریم از نگرانی های شما در مورد خراب شدن ایمپلنت ها بکاهیم. این را بدانید که حدود ۹۵ درصد از ایمپلنت ها موفقیت آمیز هستند و فقط ۵% ممکن است خراب شوند. اگر یک ایمپلنت دندان از ۱ تا ۱۰ سال بعد از عمل دچار شکست شود این یک نارسایی دیررس یا طولانی مدت به حساب می آید.

ایمپلنت دندان


ایمپلنت دندان و نارسایی های آن

علی رغم فواید زیادی که در مورد ایمپلنت دندان وجود دارد. آنها می توانند تحت شرایطی دچار نارسایی شوند
ما در مورد علل عدم موفقیت ایمپلنت ها و مراقبت از ایمپلنت های شکست خورده صحبت خواهیم کرد با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

ایمپلنت و عوامل مربوط به شکست آن